Huset

Huset ligger i det romantiske kvarter La Roquette lige ved Rhone floden. Det er cirka 75kvm og er inddelt i 3 etager og har en tagterrasse. Stueetagen består af et køkken/alrum og et toilet. På 1.salen er der et badeværelse med kar, samt et aflukket værelse. Dertil en gennemgangsstue, hvor man også kan sove. På 2. salen er der et brusebadeværelse, et værelse med en dobbeltseng samt en hems med en dobbeltseng. Der udgang til en tagterrasse på 8,5kvm.

I huset er der køleskab/frys, aircon/varme, wifi, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, bluetooth musikafspiller, lidt strandting, service til otte personer, dyner og hovedpuder til seks personer, sengetøj, håndklæder, viskestykker samt køkkenting (service, gryder, pander, brødrister, kaffekværn og kander, røremaskine etc.)

Huset er fra 1850 og meget fransk i stilen. Det er primært møbleret med gamle franske møbler. Vi har dog lavet nyt køkken, nye badeværelser og installeret wifi, så alt fungerer.

Billeder af huset

previous arrow
next arrow
Slider

Plantegning

previous arrow
next arrow
Slider

    Great house. Great location. Great town. Loved staying here and recommend it in the highest regard.

  thumb Brent
  9/23/2017

    Confortable and very well fournished apartment in a strategic location to visit Arles. We had a very good stay there

  thumb Cavaglioni
  4/24/2019

    Casa bella e accogliente, si vede che è vissuta! Non manca nulla. Posizione ottima per visitare Arles a piedi. Il parcheggio è vicino e a pagamento ma 01 euro l'ora dalle 9 alle 19, gestibile rispetto ad altre zone della Francia. Grazie Simon!

  thumb Fiammetta
  8/19/2017