Huset

Huset ligger i det romantiske kvarter La Roquette lige ved Rhone floden. Det er cirka 75kvm og er inddelt i 3 etager og har en tagterrasse. Stueetagen består af et køkken/alrum og et toilet. På 1.salen er der et badeværelse med kar, samt et aflukket værelse. Dertil en gennemgangsstue, hvor man også kan sove. På 2. salen er der et brusebadeværelse, et værelse med en dobbeltseng samt en hems med en dobbeltseng. Der udgang til en tagterrasse på 8,5kvm.

I huset er der køleskab/frys, aircon/varme, wifi, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, bluetooth musikafspiller, lidt strandting, service til otte personer, dyner og hovedpuder til seks personer, sengetøj, håndklæder, viskestykker samt køkkenting (service, gryder, pander, brødrister, kaffekværn og kander, røremaskine etc.)

Huset er fra 1850 og meget fransk i stilen. Det er primært møbleret med gamle franske møbler. Vi har dog lavet nyt køkken, nye badeværelser og installeret wifi, så alt fungerer.

Billeder af huset

previous arrow
next arrow
Slider

Plantegning

previous arrow
next arrow
Slider

    perfect magical location, we had a great time at Simon's, communication was easy and the place was beautiful! definitely come back next year

  thumb Danielle
  9/11/2017

    Comme toujours la maison est très agréable et Simon est très sympathique 🙂

  thumb Camille
  7/07/2019

    Wir waren zum zweiten Mal im Haus von Simon und seiner Familie. Wie beim ersten Mal hat es uns an nichts gefehlt. Die Lage ist super und das Haus sehr schön eingerichtet. Wir kommen gerne wieder.

  thumb Benjamin
  8/27/2019