Dit navn (Skal udfyldes)

Din email (Skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Antal personer:

Check-in dato:

  your selection     unavailableOK

Check-out dato:

  your selection     unavailableOK

Ønskes slutrengøring (500 kr.)?

Priser, praktisk og lejebetingelser

Priser, betaling og lejebetingelser
Vi vil rigtig gerne have at huset bliver brugt, så andre også får mulighed for at nyde denne fantastiske franske middelalderby. Derfor har vi fastsat lejepriserne ret rimelige ift. vores udgifter på huset og markedet generelt. Det er dog muligt at betale sig fra rengøring efter et ophold. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller hvis noget af en eller anden grund ikke virker i huset.

 

Sæson Ekstra dag En uge
fra 01/01 til 30/05 450 kr. 3500 kr.
fra 01/06 til 30/08 650 kr. 4500 kr.
fra 31/08 til 31/12* 450 kr. 3500 kr.

*Uge 42: 4500 kr.

Har du valgt slutrengøring, så skal der lægges 500 kr. oveni beløbet ovenfor.

Lejepriser er inkl. el, vand og varme.

Depositum 25% af hele lejeprisen betales kort tid efter bookning (vi kontakter jer). Herefter sendes en bekræftelse pr. mail, om, at vi har modtaget betalingen. Resten af lejen betales senest 2 uger før lejeperiodens begyndelse.

Nøgler
Nøglen bliver tilsendt 14 dage før lejeperiodens start. Er nøglen ikke fremkommet 7 dage før lejeperiodens start, skal I kontakte os. Og der er ekstra-nøgler i huset.

Ansvar
Benyttelse af huset samt diverse installationer i form af for eksempel opvaskemaskine, vaskemaskine m.m. er på eget ansvar.

Skader
Lejeren skal behandle feriehuset forsvarligt. Lejeren skal aflevere huset i samme stand som ved modtagelsen, med undtagelse af almindelig forringelse som følge af slid og ælde. Skader betales af lejer.

Hvis noget går i stykker (vand- og gasrør, toilet etc.) skal I kontakte os på email eller 30919273, og så kontakter vi den rette håndværker.

Går noget service eller andet i stykker i huset, bedes I købe det samme, noget i samme stil, eller noget I synes vil passe.

Lejeperioder
Ugeleje: Går fra søndag kl. 15.00 til søndag kl. 12.00. Vi er selvfølgelig helt fleksible, hvis der ikke er andre lejere før eller efter en ønsket periode.

Afbestilling/annullering
Hvis afbuddet er os i hænde 4 uger før påbegyndt lejeperiode, refunderet det fulde beløb minus et gebyr på kr. 500,00.

Ved afbestilling efter 4 uger før lejeperiodens begyndelse refunderes halvdelen af de fulde beløb.

Ved afbud som skyldes dokumenteret sygdom, refunderes det fulde lejebeløb. Gælder tillige for så vidt angår ægtefæller/samboende og hjemmeboende børn.

Rengøring
Har du betalt 500 kr. for slutrengøring, så skal du ikke foretage dig noget.

Har du ikke betalt for slutrengøring, så skal du ved afrejse efterlade huset i opryddet stand og opvaskemaskinen skal være tømt. Der må ikke efterlades madvarer i køleskabet og det skal være åbent ved afgang. Der må heller ikke være skrald i huset. I skal støvsuge, vaske gulv og rengøre køleskab og toiletter inden afgang.

Der har måske ikke været nogen i et stykke tid, så støvsugeren skal måske også svinges ved ankomst.

Hvad er der i huset?

Wifi sengetøj viskestykker
håndklæderOpvaskemaskineKøleskab
Vaskemaskine Komfur Service til 8 personer
Espressokande/kaffekværn Aircon/varme Brødrister
8 sengepladser (4 dobbeltsenge) bluetooth musikafspillerdyner og puder

 

Husregler

  • I la Roquette bor man meget tæt og skal derfor vise hensyn overfor de faste beboere. Vi håber derfor, at I vil bruge huset til et helt almindeligt ophold, og hjælpe med til at vi er vellidte i kvarteret.
  • Huset er et ikke-ryger hjem, og man må ikke medbringe husdyr. I må selvfølgelig gerne ryge på terrassen.
  • Der skal gerne være et par vandflasker og toiletpapir ved ankomst. Det må I også gerne sørge for, at der vil være til de næste gæster.
  • I må meget gerne bruge opvasketabs, filtersalt, afspændingsmiddel, afkalkningsmiddel, rengøringsmidler etc., men løber I tør, må I meget gerne købe nye, så der er til de næste.
  • Lad venligst være med at spille høj musik eller larme vildt efter kl.22
  • Bortskaffelse af affald kan ske ved at stille skraldet på hjørnet eller gå ned for enden af Rue Raillon og smide det i de store skraldespande. Her skal flasker også bortskaffes.
  • Der er gratis parkering for enden af Rue Raillon. Ellers brug parkeringshuset oppe ad boulevarden på højre side efter posthuset. (Der er marked om lørdagen på boulevarden, hvor din bil bliver fjernet af politiet, hvis den står parkeret om morgenen).

Sådan kommer I til Arles
Det nemmeste er at flyve til Marseilles. Derfra går der en shuttle-bus fra lufthavnen til toget. Toget kører regelmæssigt, og det tager en time at komme til Arles. Det koster cirka 12 €. Et alternativ er at flyve til Montpeiller som også er tæt på. Der er bare ikke så mange afgange. Ellers flyv til Nice, Lyon eller Barcelona. Her er der mange afgange og billetterne er billigere. Til gengæld skal man køre i cirka tre timer.

Sådan kommer I til Arles

Om lørdagen er der marked i Arles, så hvis I har parkeret på boulevarden, så skal I fjerne bilen fredag aften. Ellers bliver den fjernet, og I skal henvende jer på politistationen og betale 1000 kr. for at få bilen igen.

Adressen er 5 Rue Raillon, 13200 Arles, Frankrig.

Inspiration
I huset er der en mappe med forskellige seværdigheder, restauranter etc. Hvis I oplever noget spændende som I vil dele med andre, så er I velkomne til at ligge en brochure, en kvittering eller skrive en lille note i den. Så kan alle få god inspiration til området. I kan også læse mere her på sitet.

God ferie

Lise & Simon

Print Friendly, PDF & Email