Praktisk

Økonomi
Gælder kun hvis huset ikke lejes via Airbnb. Kort efter bookning betales et depositum på 25% af hele lejeprisen (vi kontakter jer). Herefter sendes en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget beløbet. Resten af lejen betales senest 4 uger før lejeperiodens begyndelse. Beløb overføres til kontonr.: 8113 4058293

Nøgler
Nøglen bliver tilsendt ca. 14 dage før lejeperiodens start (medmindre I skal bruge den før). Er nøglen ikke kommet 7 dage før lejeperiodens start, skal I kontakte os på byhus.i.provence@gmail.com eller 30919273. Der er også ekstranøgle i huset.

Ansvar
Benyttelse af huset samt diverse installationer i form af bl.a. vaskemaskine, komfur, opvaskemaskine m.m. er på eget ansvar.

Skader
Lejeren skal behandle feriehuset forsvarligt. Lejeren skal aflevere huset i samme stand som ved modtagelsen, med undtagelse af almindelig forringelse som følge af slid og ælde. Skader betales af lejer.

Lejeperioder
Ugeleje: Går fra søndag kl. 15.00 til søndag kl. 12.00. Vi er selvfølgelig fleksible, hvis der ikke er andre lejere før eller efter en ønsket periode.

Afbestilling/annullering
Hvis afbuddet er os i hænde 4 uger før påbegyndt lejeperiode, refunderes det fulde beløb minus et gebyr på kr. 500,00. Ved afbestilling efter 4 uger før lejeperiodens begyndelse refunderes halvdelen af de fulde beløb. Ved afbud som skyldes dokumenteret sygdom, refunderes det fulde lejebeløb. Gælder tillige for så vidt angår ægtefæller/samboende og hjemmeboende børn.

Hvad der er i huset
Køleskab/frys, Aircon/varme, wifi, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, bluetooth musikafspiller, lidt strandting, service til otte personer, dyner og hovedpuder til seks personer, sengetøj, håndklæder, viskestykker samt køkkenting (service, gryder, pander, brødrister, kaffekværn + kander, røremaskine etc.)

Der skal gerne være et par vandflasker og toiletpapir ved ankomst. Det må I også gerne sørge for, at der er til de næste gæster. I må meget gerne bruge opvasketabs, filtersalt, afspændingsmiddel, afkalkningsmiddel, rengøringsmidler, krydderier etc., men løber I tør, må I gerne købe nyt, så der er til de næste.

Ankomst og afgang
Fly/tog: Det nemmeste er at flyve til Marseilles eller Montpellier. Det tager cirka 45 min. at køre til huset fra en af de to lufthavne. Ellers kan man flyve til Nice eller Lyon. Der er cirka 2.30 time til huset. Der er billeje i alle lufthavne. Fra Marseilles lufthavn kører et tog direkte til Arles, hvis den ikke står på billeje.

Husregler
I I la Roquette bor man meget tæt og I bedes derfor vise hensyn overfor de faste beboere.

 • Lad venligst være med at spille højt musik eller larme højlydt efter kl. 22.
 • Bortskaffelse af affald kan ske ved at stille skraldet på hushjørnet eller gå ned for enden af Rue Raillon og smide det i de store skraldespande. Her skal flasker også bortskaffes.
 • Det er forbudt at ryge i huset. I må selvfølgelig gerne ryge på terrassen.
 • Dyr er ikke tilladt i huset.
 • Hvis nogle installationer skulle gå i stykker (vand- og gasrør, toilet etc.) skal I kontakte os på byhus.i.provence@gmail.com eller 30919273, og så kontakter vi den rette håndværker.
 • Går noget service eller andet i stykker i huset, bedes I købe noget nyt. Da det muligvis ikke muligt at finde det samme eller tilsvarende, så køb noget I selv synes er pænt.

Parkering
Der er parkeringsplads for enden af Rue Raillon 100 meter fra huset. Der er desværre netop kommet betalingsautomater op, men det er ikke så dyrt. På selve boulevarden ved siden af posthuset er der også et stort parkeringshus, hvor man kan købe et parkeringskort til de dage, man er i Arles. Der er også få gader med gratis parkering. Heldigvis tæt på huset. Kan ses herunder.

    Maison arlésienne typique, bien située, très bien équipée et joliment décorée. Simon s'est montré très disponible et attentionné avant et pendant le séjour.
  Très bonne adresse!

  thumb Carole
  4/18/2018

    Precioso apartamento.
  Ubicación inmejorable en todo el centro, fácil aparcamiento.
  Totalmente equipado.
  Súper limpio.
  Acogedor y con estilo.
  Simón es muy servicial y siempre te asesora de manera correcta.
  Volvería sin dudarlo y lo recomendaré a amigos.

  thumb Francisca
  8/12/2018

    Very nice place, cosy and charming house. Very easy to communicate with Simon, and arrange everything.

  thumb Alessandro
  9/17/2017