Huset

Huset ligger i det romantiske kvarter La Roquette lige ved Rhone floden. Det er cirka 75kvm og er inddelt i 3 etager og har en tagterrasse. Stueetagen består af et køkken/alrum og et toilet. På 1.salen er der et badeværelse med kar, samt et aflukket værelse. Dertil en gennemgangsstue, hvor man også kan sove. På 2. salen er der et brusebadeværelse, et værelse med en dobbeltseng samt en hems med en dobbeltseng. Der udgang til en tagterrasse på 8,5kvm.

I huset er der køleskab/frys, aircon/varme, wifi, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, bluetooth musikafspiller, lidt strandting, service til otte personer, dyner og hovedpuder til seks personer, sengetøj, håndklæder, viskestykker samt køkkenting (service, gryder, pander, brødrister, kaffekværn og kander, røremaskine etc.)

Huset er fra 1850 og meget fransk i stilen. Det er primært møbleret med gamle franske møbler. Vi har dog lavet nyt køkken, nye badeværelser og installeret wifi, så alt fungerer.

Billeder af huset

previous arrow
next arrow
Slider

Plantegning

previous arrow
next arrow
Slider

    Not only is Simon easy to communicate with, but this charming place is even better than he describes. It is quaint, tasteful, clean & comfortable. The neighborhood is perfect - walkable to all, but quiet. The market, the food, the history, the people & the area - all fantastic. We would love to come back!
  Thanks for sharing this lovely place. 🙂

  thumb Lupine
  7/31/2017

    Thank you again Simon for your lovely and comfortable house 🙂
  We enjoyed the terrace for breakfast and evenings for the second time. Looking forward to coming back next year !

  thumb Camille
  7/10/2017

    Maison accueillante et confortable située dans le quartier de la roquette (donc bien située). Rien à redire !

  thumb Zacharie
  7/07/2018